Laatste update seizoen 2019-2020

Beste judoleden,

Voor de zomervakantie zal de judomat jammer genoeg niet meer worden uitgerold. En ook het jeugdfeest vanwege ons 55-jarig bestaan kan dit jaar helaas niet doorgaan. Het corona-virus houdt de wereld daarvoor nog altijd te veel in zijn greep. Dat is spijtig, maar gelukkig kunnen we ons wel alweer iets vrijer bewegen dan de afgelopen maanden. We hopen dat jullie die ruimte op gepaste wijze pakken en regelmatig naar buiten gaan, lekker bewegen en veel plezier maken. Dat helpt ons gezond te blijven, zodat we er ook op de judomat met z’n allen weer iets moois van kunnen maken zodra de tijd daar rijp voor is.

We hopen dat de zomer voorspoedig verloopt en dat het nieuwe judoseizoen normaal van start kan gaan op woensdag 2 en vrijdag 4 september. Het zou fijn zijn als we iedereen dan weer in blakende gezondheid op de judomat kunnen verwelkomen en we onze judo-skills weer in praktijk kunnen brengen. We zullen de richtlijnen van de overheid, het RIVM, het NOC-NSF en de Judo Bond Nederland scherp in de gaten blijven houden en jullie op tijd informeren over hoe het in september zal gaan.

En dat feest houden jullie nog te goed. Het vieren van een 56 jarig bestaan kan ook heel leuk zijn 😊

Met vriendelijke groet,

Judoclub Hensbroek